ervaringen van andere ouders

Aanbevelingen

Mijn plan is heel eenvoudig: ervoor zorgen dat de ouders die ik begeleid binnen korte tijd harmonie ervaren binnen hun gezin. Ik ben geen zweverige coach die vooral veel ingewikkelde uitleg geeft waar je in het dagelijks leven weinig aan hebt. Ik werk praktisch en besteed mijn tijd en energie aan het ondersteunen van ouders en het meedenken op maat. Harmonie binnen het gezin is ook voor jou haalbaar, dat weet ik zeker.

Natalie Anceaux

“Ik heb met Romy mogen werken in een coachtraject om nog beter te kunnen communiceren met mijn kinderen. Nu het pubers worden, is het fijn om met een professional te klankborden. Romy gebruikt een praktische methodiek, die van toepassing is op jouw vraag. Dat maakt het erg fijn om met haar te sparren. Ook geeft ze aan wat al heel goed gaat en wat kinderen fijn vinden. Daardoor voel je je veilig en snel op je gemak. En last but not least, Romy is warme vrouw met humor, dat maakt haar een heel fijn mens!”

Selda Comert

“Persoonlijk ben ik van mening dat ieder ouder het progamma van Romy moet volgen! Want je krijg gewoon geen handleiding bij de geboorte van je kind. En als we heel eerlijk zijn, het is niet makkelijk om verantwoordelijk te zijn voor het leven van een klein mensje. De strijd, de onzekerheid, de emotionele rollercoaster waar je soms in zit, je hoeft niet alles alleen te doen! Het creëren van harmonie in huis is zoveel makkelijker dan dat vele ouders denken, alleen hebben we hier handvaten bij nodig om aan de juiste knoppen te draaien. Romy is een geweldig mens, heel helder, duidelijk en praktisch. Ze heeft overal wel een oplossing voor! Dus gun jezelf de rust, die ik nu ervaar nadat ik aan de slag ben gegaan met haar.”

Lianne Aurik

“Samen met mijn partner heb ik een coachingstraject gedaan bij Romy. Direct vanaf het intakegesprek een fijne klik. Haar open houding en kunnen duiden van situaties vonden wij erg behulpzaam. Romy heeft ons geholpen onze dochter te begeleiden op de stap naar de basisschool. ze hielp ons te vertrouwen op onze eigen ideeën. Het kijken naar het kind in plaats van het gedrag als basis vind ik echt goud! Kortom veel geleerd en waardevol voor ons gezin. Ik zou Romy van harte aanbevelen!”

Greetje O.

“Harmonie in huis. Wanneer ik terugblik op de tijd sinds ik voor het eerst kennismaakte met Romy en haar benadering van harmonieus ouderschap, tot aan het heden, voel ik me dankbaar dat ik de positieve invloed van Romy heb mogen ervaren.

De aandacht die Romy besteedt aan het versterken van de band en haar praktische kennis, gedeeld via de webinars, sluiten naadloos aan op wat onze zoon nodig heeft en reflecteren mijn persoonlijke opvoedingswaarden.

Na bijna twee maanden van online coaching door Romy, koester ik diepe waardering voor haar natuurlijke aanpak en haar talent om kennis over te dragen. Vanaf het allereerste moment van coaching zag ik opvallende positieve veranderingen, vooral bij mijn tweejarige, die onder haar deskundige coaching een bloeiperiode doormaakt. De beslissing om Romy als coach te kiezen, blijkt een gouden keuze te zijn geweest.

Romy, ik wil je oprecht bedanken voor je buitengewone begeleiding en ondersteuning.
Je hebt niet alleen onze opvoedingsvaardigheden versterkt, maar ook een positieve invloed gehad op ons gezinsleven. Sinds we jou als coach hebben ontmoet, zien we een hoopvolle toekomst.
Fijn om te kunnen concluderen dat we Romy haar gerichte adviezen en aanpak meteen in de praktijk konden brengen en vrijwel meteen resultaat opleverde.

We hebben intussen ons doel deels bereikt om meer harmonie in ons huis te ervaren en blijven bewustzijn trainen en oefenen met de concrete adviezen.

Romy, dankjewel! 🙏”

Lonneke Versteegh-Reinders

“Ik gun alle ouders de begeleiding van Romy!
Het traject van Romy is voor ons heel verhelderend geweest en heeft echt concrete resultaten opgeleverd. Naast inzichten, tips en handvaten bood het programma ons ook echt onze wekelijkse moment van stilstaan bij het opvoeden. Iets wat er juist in de hectiek van alledag bij in schiet, maar wat juist uniek is aan de manier van werken van Romy. Wat doen wij als ouders en wat willen we hier bewust anders in doen. Wij hebben het traject als enorm waardevol ervaren en kunnen het iedereen aanbevelen. Dank Romy voor alles!”

Fred van der Boom

“Het is al even geleden dat ik bij Romy Thomas de Masterclassserie “Ouder groeiprogramma” hebben gevolgd. Romy is uiterst professioneel en heeft ons en anderen weer vele inzichten gegeven in de wereld van onze zoon. Na enige tijd wennen aan een nieuwe taktiek is de band met onze zoon een stuk beter, we zijn in staat om 8 uit 10 keer de krokodil te temmen. Dus Romy bedankt en we hopen dat je in de toekomst vele ouders kan helpen.”

Eric van Heck

“Romy heeft onze zoon van 9 jaar echt enorm vooruit geholpen! Hij liep rond met vragen en gedachten waarop geen antwoord kwam. Dat gaf hem veel onrust. Romy heeft geholpen om stap voor stap en spelenderwijs, op het juiste tempo en met de juiste aanpak voor ons kind, deze vragen en gedachten boven water te krijgen. Dat het er mag zijn en dat het benoemd mag worden was voldoende om onze zoon het verder zelf te laten verwerken en het op te lossen. Sindsdien praat hij veel makkelijker met ons over wat er allemaal in dat hoofdje speelt en is er ruimte voor het delen van gevoelens. Het gaat nu enorm goed met hem en het is echt een gelukkig kind. Enorm veel bewondering voor de verfijnde en zorgvuldige aanpak van Romy. Gun je kind dit!”

Plan een gratis adviesgesprek met mij in