ervaringen van andere ouders

Aanbevelingen

Mijn plan is heel eenvoudig: ervoor zorgen dat de ouders die ik begeleid binnen korte tijd harmonie ervaren binnen hun gezin. Ik ben geen zweverige coach die vooral veel ingewikkelde uitleg geeft waar je in het dagelijks leven weinig aan hebt. Ik werk praktisch en besteed mijn tijd en energie aan het ondersteunen van ouders en het meedenken op maat. Harmonie binnen het gezin is ook voor jou haalbaar, dat weet ik zeker.

Natalie Anceaux

“Ik heb met Romy mogen werken in een coachtraject om nog beter te kunnen communiceren met mijn kinderen. Nu het pubers worden, is het fijn om met een professional te klankborden. Romy gebruikt een praktische methodiek, die van toepassing is op jouw vraag. Dat maakt het erg fijn om met haar te sparren. Ook geeft ze aan wat al heel goed gaat en wat kinderen fijn vinden. Daardoor voel je je veilig en snel op je gemak. En last but not least, Romy is warme vrouw met humor, dat maakt haar een heel fijn mens!”

Selda Comert

“Persoonlijk ben ik van mening dat ieder ouder het progamma van Romy moet volgen! Want je krijg gewoon geen handleiding bij de geboorte van je kind. En als we heel eerlijk zijn, het is niet makkelijk om verantwoordelijk te zijn voor het leven van een klein mensje. De strijd, de onzekerheid, de emotionele rollercoaster waar je soms in zit, je hoeft niet alles alleen te doen! Het creëren van harmonie in huis is zoveel makkelijker dan dat vele ouders denken, alleen hebben we hier handvaten bij nodig om aan de juiste knoppen te draaien. Romy is een geweldig mens, heel helder, duidelijk en praktisch. Ze heeft overal wel een oplossing voor! Dus gun jezelf de rust, die ik nu ervaar nadat ik aan de slag ben gegaan met haar.”

Lianne Aurik

“Samen met mijn partner heb ik een coachingstraject gedaan bij Romy. Direct vanaf het intakegesprek een fijne klik. Haar open houding en kunnen duiden van situaties vonden wij erg behulpzaam. Romy heeft ons geholpen onze dochter te begeleiden op de stap naar de basisschool. ze hielp ons te vertrouwen op onze eigen ideeën. Het kijken naar het kind in plaats van het gedrag als basis vind ik echt goud! Kortom veel geleerd en waardevol voor ons gezin. Ik zou Romy van harte aanbevelen!”

Bjorn Rodijk

“Wij als gezin merkten dat wij regelmatig vast liepen in het privé en werk gezinsleven om nog meer de juiste verbinding te krijgen met onze jongens. Twee verschillende leeftijden en dus ook fases met bijbehorend gedrag. En natuurlijk ook twee ouders met een verschillende kijk op het gezinsleven. Via LinkedIn volgde ik Romy en ik las altijd met veel interesse haar bijdrages ten aanzien van kinderen en opvoeding. Voor de start hebben we online kennis gemaakt en nam Romy alle tijd voor onze vragen en uitleg. Het heeft ons als ouders en voor ons als gezin heel veel goeds gebracht in de opvoeding van onze jongens en nu nog steeds! Wij raden eenieder Romy en haar professionele en betrokken coaching aan die wil investeren in het gedrag, communicatie en dus ook geluk van hun kind en van hun gezin. Romy nogmaals dank je wel!”

Joanna Vunderink

“Romy is een fantastische en heel betrokken kindercoach. We voelen dat we enorme stappen hebben gemaakt met onze twee hooggevoelige meisjes en zijn goed op weg naar meer harmonie binnen ons gezin. Romy is heel professioneel, gestructureerd en ontzettend vriendelijk en heeft heel veel kennis en praktische tips en barst van ideeën over hoe we bepaalde situaties kunnen benaderen. Romy kan zich ontzettend goed verplaatsen in de gedachten van kinderen en we zijn ontzettend dankbaar voor alle hulp die we van haar hebben ontvangen. Ik kan Romy van harte aanbevelen aan alle ouders die beter willen leren communiceren met hun kleintjes.”

Rob Tuitert

“Ik kan Romy van harte aanbevelen als coach. De kern is dat je als ouders wordt geholpen, en niet dat je kind naar een vreemd iemand of gebouw moet, alsof er iets mis is. Via online coaching deelden we onze ervaringen en uitdagingen waar Romy goed op doorvroeg om tot de kern te komen en met praktische tools kwam om te proberen. Dat werkte super, en het was ook heel leuk om samen met je kind in spelvorm of via opdrachten te ontdekken hoe dingen beter kunnen voor iedereen. Erg leuk en leerzaam en een mooie investering voor de toekomst.”

Eric van Heck

“Romy heeft onze zoon van 9 jaar echt enorm vooruit geholpen! Hij liep rond met vragen en gedachten waarop geen antwoord kwam. Dat gaf hem veel onrust. Romy heeft geholpen om stap voor stap en spelenderwijs, op het juiste tempo en met de juiste aanpak voor ons kind, deze vragen en gedachten boven water te krijgen. Dat het er mag zijn en dat het benoemd mag worden was voldoende om onze zoon het verder zelf te laten verwerken en het op te lossen. Sindsdien praat hij veel makkelijker met ons over wat er allemaal in dat hoofdje speelt en is er ruimte voor het delen van gevoelens. Het gaat nu enorm goed met hem en het is echt een gelukkig kind. Enorm veel bewondering voor de verfijnde en zorgvuldige aanpak van Romy. Gun je kind dit!”

Plan een gratis adviesgesprek met mij in